Uncategorized
Suit Elena by Glory Collection!
November 21, 2017
0

Julung kalinya Glory bebesar hati nak launch produk suit untuk anda semua… Suit Elena!

5 pilihan warna pastel tampil ayu dan elegant :)

  • Material moss crepe ringan dan sangat selesa
  • Nursing (hidden zip) dan wudhu’ friendly
  • Poket di sisi kiri dan kanan seluar
  • Seluar getah sepenuhnya, cangkuk dan berzip
  • Mudah dijaga dan tahan lasak

Macam biasa, stok produk yang hot ni laju je macam pisang gorenggg. Cepat-cepat grab sebelum kehabisan stok!

Untuk belian terus ke website kami  :- Www.glorycollection.my atau

tak puas hati tengok gambar, sila sila datang ke kedai bawah yer

  1. GLORY MUAR (012.6646.155)
  2. GLORY PARIT BUNTAR (017.212.3331)
  3. GLORY SG PETANI (012.6691.195)
  4. GLORY TAMPOI JB (016.701.9546)
  5. GLORY MITC MELAKA (019.790.6218))
  6. GLORY BUKIT RAMBAI, MELAKA (013.268.8373)
  7. GLORY KAJANG (010.841.7838)
  8. GLORY BENTONG (019.925.5372)
  9. GLORY JERTEH (013.774.2296)
  10. GLORY KUANTAN (019.386.2664)
  11. GLORY SERI KEMBANGAN (019.279.4463)
  12. GLORY KETEREH (019.982.6971)

Pilih jangan tak pilih 😀

 

Teaser Elena editing 1 (1) (Medium)

Teaser Elena editing 4 (Medium)

Teaser Elena editing 5 (Medium)

Teaser Elena editing 8 (Medium)

Teaser Elena editing 9 (Medium)

IG elena 1 (Medium)

IG elena 2 (Medium)

IG elena 3 (Medium)

IG elena 4 (Medium)

IG elena 5 (Medium)

Elena ig size dewasa (Medium)

0

About author

Artikel berkaitan

/ Anda juga boleh lihat artikel yang berkaitan di bawah

Blouse Mahsuri penutup tirai 2018

Julung kalinya Glory bebesar hati nak launch produ...

Baca lagi ...

Meriahkan Aidiladha dengan Kurung Arafah!

Julung kalinya Glory bebesar hati nak launch produ...

Baca lagi ...

Kurung Zoya meriahkan Lebaran 2018!

Julung kalinya Glory bebesar hati nak launch produ...

Baca lagi ...

There are 0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *